Rabu, 14 November 2012

On diagnoosimata on kohutav viga haigla või labori teha

Vähk teadlikkus igaühe tegevuskava sel kuul kuum teema on INMO võtnud ka omal algatusel aidata lahing vähk ja tõsta teadlikkust oma liikmete hulgast.

INMO ja Cornmarket on olnud suur vastuseks roosa võimu vaba rindade arstlik läbivaatus algatusel õed. See on ainult INMO sissetuleku kaitse skeemiga.

Pärast käivitamist Dublinis tyas mirasih vastamismäär oli paljulubav. Üle 48% neist, kes kutsus võttis osa. Vaatamisväärsuse Dublin City kõik läbi viidud hindamiste September ja jätkuvad sel kuul. Cork City ja Bantry kogenud sarnast vastust 47% ravivastuse määr.

Aga on kõik roosa võimu, kui INMO töötab samuti sinine võimu algatusel. Programmi eesmärk on teha eesnäärme- ja munandite hindamise saadaval kõigile meessoost õde liikmetele.

See on olnud kuus roosa korjanduste ja heategevus üritusi kogu abi rinnanäärme vähk teadlikkust. Samuti need sündmused olid Iiri tervishoiusüsteemi ebaõnnestumisi šokeeriv pealkirjad.

Uudised oleme näinud või lugenud proua Fahey, kes oli misdiagnosed naine. Diagnoos tuli pärast seda, kui 19 kuud päevast, ta oli esimesena nimetatud Barrington's Hospital Limerick. Katsed olid korduvalt tagasi negatiivne UCHG kui nad tegelikult olid positiivsed. Need sündmused viinud uurimise ja tervendamise seeria, mis on parandanud vähi health service Iirimaal. See tõi kaasa rinnavähi diagnoosi ja ravi 8 erialakeskused tsentraliseerimine kogu Iirimaa.

On diagnoosimata on kohutav viga haigla või labori teha, kuid see kahetsusväärne sündmus on olnud parandusi teha, veenduge, et selline asi ei kordu.

Iirimaa üks kümnest naised saavad rinnavähki ja üle 2500 naised on äsja-diagnoositud sel aastal. Kolm neljandikku neist naistest on üle 50. Keskmiselt 621 naised surevad igal aastal rinnavähki.

Seda silmas pidades tuleb me soovitan kõik ettevõtted ja inimesed, kes on tõsta raha ja jätkab seda teha kogu oktoobris.

Üks näide on kunagi roheline tervise toidukauplused läks kõik roosa koguda raha riigi rinnavähi Cancer Research Institute. Nad pakuvad oma müügi osakaal kõige populaarsemaid tooteid, mis on tähistatud roosa laos. Isegi Liam Neeson leherootsudega alla roosad püksid eest rinnavähi teadlikkuse kuu Ellen DeGeneres show.

Rohkem kui üks kümnest naised ei ole teadlik, kuidas otsida märke rinnavähki. See peab muutuma nagu haiguse väidab elu igal aastal üle 600. Power roosa ja sinine võimu õed on suurepärane algatus ja on samm õiges suunas, vähk teadlikkust. Üle 80% naistest on ellujäänud rinnavähi viie aasta jooksul või kauem, jätkata teadus. Naised on üha rohkem teadlik sümptomid ja varajane avastamine on võti.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar