Kamis, 15 November 2012

s pokytis gali sukelti žemės drebėjimus. Ž

Yra miestų, Čilės ir Peru, kurie švenčia Mėnulio ir saulės užtemimai. Po to, kai praėjo užtemimai, jie tada laukti žemės drebėjimas. Dažniausiai jie gauti žemės drebėjimas, nes jų pakrantes ir yra žiedo gaisro arba didžiulis ekiosku.com jual žemės drebėjimas zona. Tas pats nutinka Indijos vandenyne, kur plokštės gali būti krekingo ir dar vienas nuo kito tose vietose? Gerai, kad, Pakalbėkime apie tai mes?

PhysOrg (dot) com buvo įdomu gabalas pavadinimu; Pilnas "Saulės užtemimas Australijoje, lapkritis 14,", 2012 m. lapkričio 6 d., pareiškė; "Total eclipse of the Sun bus matomas iš Šiaurės Rytų Australijos pakrantės, išilgai Didysis barjerinis rifas, maždaug valandą po saulėtekio lapkričio 14, atitinkantį Popietė, antradienį, lapkričio 13, Jungtinėse Amerikos Valstijose."

Mes matome, jei tai yra pakankamai, kad sukelti žemės drebėjimas per arba dešinėje po to? Tai gali būti geras pavyzdys. Yra keletas seismologists kuris sutinka su šių teorijų, ir kurie mano, kad šiek tiek svorio dėl užtemimas pokytis gali sukelti žemės drebėjimus. Žinoma, kaltės jau turi būti šiek tiek nestabilus, todėl mažai ką gali sukelti ji. Ten buvo daug žemės drebėjimai, Indijos vandenyno, taip pat apie Australija, per pastaruosius penkerius metus. Daugelis iš jų buvo gana didelis pagal Richterio skalę.

Ne, tai nėra Sąmokslo teorija, nors kai kurie gali atmesti šį trūksta empirinių įrodymų, aš galėtų pateikti jums, kad tai laikas, kad mes pradėti galvoti apie tai, užfiksuoti, kas atsitiko, ir bando atsekti praeities duomenis į šiuos du reiškinius sutapimų. Yra buvę keletą žmonių, kurie mokytis tai ir parašiau dokumentus. Tačiau daugelis iš jų buvo vos ne akademinių mokslų srityje. Kai kurie žmonės, kurie mokosi tai buvo vadinamas Pseudomokslas spekuliantai. Jie jau buvo vadinamas crazy. Bet ne, visada ką jie vadina žmonės, kurie naujos teorijos?

Ką aš sakau jums tai; tik todėl, kad mes, žmonės turi ne įdėti du kartu šiuo klausimu, nereiškia, kad mums nereikia tolesnio tyrimo. Mes negalime gauti viso užtemimas, dažnai, ypač per didžiulį žinomiems drebėjimo veiklos zoną. Mes pakankamai dažnai Pietų Amerikoje, ir Azijoje, bet šį kartą mes turime galimybę daryti kai kurių tyrimų kitame regione, ir todėl manau, kad mes turime. Aš prašau jus Prašome apsvarstyti visa tai ir galvoti apie tai.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar